Emre Abi anaokulu 193 ülkeden okulların yer aldığı Global School Programı'na katılan bölgenin ilk anaokulu olmuştur.

Emre Abi Anaokulu Küresel okullar Programı adına "okulların sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik taahhütnamesi"ni imzalamaktan gurur duyar. Global Schools Programı, okul,öğretmen ve öğrencilerine sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda (SDG"ler) eğitmenlerini, eğitimcilerle birlikte çalışarak öğrenme ortamlarını küresel olarak dönüştürmeyi ve okulları sürdürülebilir kalkınma hedefleri hakkında eğitim ve liderlik merkezleri haline getirmeyi amaçlar. Bu çerçevede Emre Abi anaokulu olarak bizlerinde hedefi okulumuzdaki uygulamalar aracılığıyla  farkındalık sahibi dünya çocukları yetiştirmektir.

.