Emre Abi Anaokulu
İBRAHİMLİ MAH. 35078 SK. NO 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

VİZYON

*Emre Abi Anaokulu olarak vizyonumuz okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen, çocuk haklarını koruyan ve aile katılımına verdiği önem doğrultusunda çocukları yetiştiren bir kurum olarak var olmaktır. Ayrıca amacımız Çocuklar, öğretmenler ve ailelerle ilgili özgün proje, araştırma, aile eğitimi ve katılım çalışmaları gerçekleştirmek ve çocukların gelişim özellikleri dikkate alınarak bilim ile iç içe olmalarını sağlayıcı multidisipliner programlar oluşturmaktır.

MİSYON

Emre Abi Anaokulu olarak misyonumuz okul öncesi eğitim çağındaki çocuklarımızın milli eğitimin temel amaçlarına ve ilkelerine uygun olarak; tüm gelişimsel alanlarına katkıda bulunarak ve iyi alışkanlıklar kazanması sağlamak, onları ilköğretime hazırlamak, fırsat eşitliği çerçevesinde çocuklarımız için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçe"yi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.21. yy becerilerine sahip, çocukların yaparak, yaşayarak, araştırararak ve üreterek yaratıcılık becerilerini geliştiren, milletimizin geleceğine ışık tutacak gençler yetiştirmek en temel görevimizdir.

BAŞARILAR

*2023 yılında sahip olduğu kurumsal ve fiziksel yapısıyla Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarını Destekleme taahhüdünü imzalayarak KÜRESEL OKULLAR PROGRAMINA kabul edilen bölgenin İLK anaokuludur.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Okulumuzun öğretim şekli ikili devre olup aynı zamanda tam gün kulüp sınıflarımızda bulunmaktadır.

Öğretim Şekli

Sabah: 07.45-12.30 Öğle : 12.30-17.15